2012-07-07

Parteneriatul de implementare al proiectului Qualensor s-a reunit la Barcelona

In perioada 04 – 06 iulie 2012, la Barcelona, a avut loc ultima intalnire in cadrul proiectului \"QUALENSOR - Organizarea educaţiei adulţilor: focalizare pe calitate, mediu şi responsabilitate socială\" finanţat prin programul Grundtvig.

Proiectul s-a derulat in perioada 2010 – 2012 si a avut ca obiectiv elaborarea unui Manual al Calitatii, Mediului si Responsabilitatii Sociale si a unei e-Book care sa integreze in continutul ei toate informatiile cuprinse in Manual.

In cadrul proiectului si desigur la intalnire, au participat: COOPETAPE - Cooperativa de Ensino CRL, (PT), Fons Formació Zona Mediterrània, SLL, (ES), Groupement D\'Interest Public - Formation Continue et Insertion Professionnelle de Bourgogne, (FR), Institutul de Formare Economică şi Socială (IFES), (RO), C.I.T. Consulting Information Technology, (IT), Asfor C - Agenzia per la Ricerca e la Formazione, (IT).

Intalnirea, gazduita de colegii de la Fons Formació Zona Mediterrània, SLL, s-a dovedit a fi un succes de organizare si eficienta, ca de altfel toate intalnirile gazduite si organizate de catre organizatiile partcicipante la acest proiect.

In cadrul intalnirii au fost preyentate versiunile finale ale documentelor elaborate in cadrul proiectului, documente care au fost incarcate pe cele doua site-uri gazda ale proiectului.

Intalnirea de la Barcelona a aratat inca odata ca in cadrul proiectului s-a format o echipa care a lucrat bine in interiorul ei, ca toate obiectivele propuse au fost atinse in cadrul proiectului, si foarte importante se dovedesc schimbul de experienta si de cunostinte intre partenerii din proiect.