2012-07-24

Conferinţă de diseminare HairNet

În data de 4 SEPTEMBRIE 2012 va avea loc, la Cluj-Napoca, la Hotel Topaz (str. Septimiu Albini nr. 10), Conferinţa de diseminare a rezultatelor proiectului HairNet - Coafură: consiliere şi resurse pe internet pentru instruire la nivel naţional şi european (UK/10/LLP-LdV/TOI-329).

Prin proiectul HairNet IFES urmăreşte creşterea calităţii procesului de formare profesională în domeniul coafurii, prin adaptarea la specificul naţional a unui pachet de materiale multimedia (text, audio-video), de o calitate superioară, elaborate iniţial de către Universitatea din Manchester.

Produsul finit al proiectului este o platformă de învăţare on-line (http://romania.haironline.eu/), în limba română, cu acces gratuit, cuprinzând materiale multimedia educative în domeniul coafurii, fiind un instrument destinat promovării învăţării de-a lungul vieţii.

Cei interesaţi să valorifice această oportunitate se pot înscrie la conferinţă completând şi transmiţând formularul de înscriere până cel târziu în data de 25 AUGUST 2012. Formularul poate fi descărcat de mai jos şi se transmite fie prin fax (0264-413019), fie prin e-mail (levente@ifes.ro).

 


Fisa_Inscriere_Hairnet_2.pdf